16 & 17 oktober 2024 | Evenementenhal Hardenberg 

15 & 16 oktober 2025 | Brabanthallen Den Bosch 

Denkavit Nederland BV

Deel je product:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Denkacare Humigut Liquid is een baanbrekende innovatie, gebaseerd op Humigut poeder, dat wordt verkocht door Denkavit Ingredients. Ontworpen om de spijsvertering te ondersteunen, biedt deze innovatieve vloeistof ondersteuning van het darmstelsel op verschillende manieren.

Humigut 02 en 03, de poedervormen, zijn eerder dit jaar al op de markt gebracht. Ze hebben al aanzienlijke voordelen aangetoond bij varkens en pluimvee. GITES, een leider in de verwerking van humuszuren binnen de PWA-groep, brengt meer dan 60 jaar expertise in farmacologie, plantkunde, microbiologie en diervoeding mee in de ontwikkeling van de Humigut producten. De poedervorm van Humigut wordt voornamelijk gemengd in voer en er zijn positieve resultaten te zien, zowel bij korte als lange termijn gebruik.

Om de toepassingsmogelijkheden uit te breiden, is Humigut Liquid ontwikkeld als een oplosbare versie van het originele poeder. Dit zorgt ervoor dat de Humigut nu makkelijk op te lossen is in melk. Deze toepassing biedt bij kalveren en biggen vooral een uitkomst, omdat het makkelijk bij de kalvermelk of biggenmelk ingemengd kan worden. Op deze manier kunnen jonge zogende biggen of kalveren al Humigut krijgen, en hoeven ze niet te wachten op de voertoepassing van de Humigut poeder.

Humigut Liquid is gebaseerd op de hoogwaardige WH67® humuszuren, bekend om hun vermogen om:
• De natuurlijke ontgifting te ondersteunen.
• Een gezonde darmwand te ondersteunen.
• Een gebalanceerd darmmicrobioom te bevorderen.

De samenwerking tussen GITES en Denkavit zorgt ervoor dat Humigut Liquid voldoet aan de hoogste kwaliteits- en onderzoeksnormen en alle voordelen van Humigut poeder biedt in een meer veelzijdige vloeibare vorm.

Humigut Liquid is ideaal voor zogende biggen en jonge kalveren, vanwege de unieke toepassing in melk. Als Denkacare product is Humigut Liquid ontworpen voor eenvoudig gebruik op de boerderij, met handige doseringsopties beschikbaar in flessen van 1 liter en jerrycans van 10 liter.

Overige producten

Contactinformatie

Neem contact met ons op

Scroll naar top