16 & 17 oktober 2024 | Evenementenhal Hardenberg 

15 & 16 oktober 2025 | Brabanthallen Den Bosch 

Moba B.V.

Mopack 40/55/70 Farmpacker

Deel je product:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Ontdek wat de Mopack EP farmpacker voor uw kan betekenen. Farmpacking met hoge efficiëntie:

1. Vermindert handmatig werk
2. Toegevoegde waarde per ei
3. Compact ontwerp

Het succes van uw bedrijf hangt af van de prestaties van uw farmpacker. Aangezien het aantal gebarsten eieren een enorm effect heeft op de jaarlijkse winst, is het van cruciaal belang dat uw eieren met de grootst mogelijke voorzichtigheid worden gehanteerd door uw farmpacker. U kunt deze taak gerust toevertrouwen aan de Mopack EP! Met een brutocapaciteit van 75 dozen/uur de ideale partner voor middelgrote farmpacking-behoeften, waarbij voorzichtige hantering van eieren wordt gecombineerd met een hoge efficiëntie.

Optimaliseer de toegevoegde waarde per ei
De Mopack EP is ontworpen om eieren te ontvangen van een of meer legstallen en verpakt ze in trays met 30 eieren. De eieren worden verzameld door de accumulator. Dit systeem maakt gebruik van verschillende sensoren en een overgangsplaat waarvoor patent is aangevraagd om de instroom van eieren te regelen. Deze unieke methode voor het regelen van de eierstroom leidt tot minder stilstand, een betere netto verpakkingscapaciteit en, belangrijker nog, een minimale impact op de eieren.

Compact ontwerp
De Mopack EP biedt een compacte opstelling met ideale werkstromen voor verschillende taken rondom de verpakkingsmachine en naadloze integratie met optionele stapelaars of verdere automatisering. Er is minder productietijd nodig en gezien de operator veelal zelfstandig werkt, betekent dit minder inspanning. De nadruk ligt op gebruiksgemak.
Bovendien is de Mopack EP uitgerust met een intuïtieve touchscreen-interface voor functies zoals het tellen van eieren, start/stop en algemene bediening.

De Mopack EP kan hij eenvoudig in zelfs de kleinste verpakkingsstations worden geplaatst. Dit betekent dat eierproducenten van iedere omvang kunnen profiteren van de innovatieve technologie en efficiëntie die hij biedt!

Overige producten

Contactinformatie

Neem contact met ons op

Scroll naar top