16 & 17 oktober 2024 | Evenementenhal Hardenberg 

15 & 16 oktober 2025 | Brabanthallen Den Bosch 

Location: Hal 5

Kennis- en Demoplein

Dit jaar op de Dutch Pork & Poultry Expo kun je terecht op het nieuwe Kennis- en Demoplein. Hier komen innovatie en kennis samen met live demonstraties en praktische workshops. Naast inspirerende presentaties kun je ook genieten van Live Cooking, waar een topchef Ramon Brugman ter plekke de lekkerste gerechten bereidt. Dit plein, achterin hal 5, is dé plek om nieuwe inzichten op te doen, te netwerken en te proeven van culinaire hoogstandjes. Een unieke kans om kennis en smaak te combineren!

Kennis- en Demoplein

HBIVV, het beste idee van varkensland, is in 2016 ontstaan en heeft zijn oorsprong in Vroomshoop. Dankzij de groeiende bekendheid is het evenement nu meer centraal in Nederland te vinden. De 9e editie van HBIVV staat gepland op 19 november. Tijdens deze editie kijken we terug op de finalisten van voorgaande jaren en bespreken we welke ideeën een vervolg hebben gekregen. Maar er gebeurt veel meer achter de schermen dan alleen de finale! Ontdek de inspirerende verhalen en de dynamiek die dit evenement zo bijzonder maken.

Kennis- en Demoplein

Dit jaar op de Dutch Pork & Poultry Expo kun je terecht op het nieuwe Kennis- en Demoplein. Hier komen innovatie en kennis samen met live demonstraties en praktische workshops. Naast inspirerende presentaties kun je ook genieten van Live Cooking, waar een topchef Ramon Brugman ter plekke de lekkerste gerechten bereidt. Dit plein, achterin hal 5, is dé plek om nieuwe inzichten op te doen, te netwerken en te proeven van culinaire hoogstandjes. Een unieke kans om kennis en smaak te combineren!

Kennis- en Demoplein

Dit jaar op de Dutch Pork & Poultry Expo kun je terecht op het nieuwe Kennis- en Demoplein. Hier komen innovatie en kennis samen met live demonstraties en praktische workshops. Naast inspirerende presentaties kun je ook genieten van Live Cooking, waar een topchef Ramon Brugman ter plekke de lekkerste gerechten bereidt. Dit plein, achterin hal 5, is dé plek om nieuwe inzichten op te doen, te netwerken en te proeven van culinaire hoogstandjes. Een unieke kans om kennis en smaak te combineren!

Kennis- en Demoplein

Dit jaar op de Dutch Pork & Poultry Expo kun je terecht op het nieuwe Kennis- en Demoplein. Hier komen innovatie en kennis samen met live demonstraties en praktische workshops. Naast inspirerende presentaties kun je ook genieten van Live Cooking, waar een topchef Ramon Brugman ter plekke de lekkerste gerechten bereidt. Dit plein, achterin hal 5, is dé plek om nieuwe inzichten op te doen, te netwerken en te proeven van culinaire hoogstandjes. Een unieke kans om kennis en smaak te combineren!

Kennis- en Demoplein

Dit jaar op de Dutch Pork & Poultry Expo kun je terecht op het nieuwe Kennis- en Demoplein. Hier komen innovatie en kennis samen met live demonstraties en praktische workshops. Naast inspirerende presentaties kun je ook genieten van Live Cooking, waar een topchef Ramon Brugman ter plekke de lekkerste gerechten bereidt. Dit plein, achterin hal 5, is dé plek om nieuwe inzichten op te doen, te netwerken en te proeven van culinaire hoogstandjes. Een unieke kans om kennis en smaak te combineren!

Kennis- en Demoplein

Dit jaar op de Dutch Pork & Poultry Expo kun je terecht op het nieuwe Kennis- en Demoplein. Hier komen innovatie en kennis samen met live demonstraties en praktische workshops. Naast inspirerende presentaties kun je ook genieten van Live Cooking, waar een topchef Ramon Brugman ter plekke de lekkerste gerechten bereidt. Dit plein, achterin hal 5, is dé plek om nieuwe inzichten op te doen, te netwerken en te proeven van culinaire hoogstandjes. Een unieke kans om kennis en smaak te combineren!

Kennis- en Demoplein

Dit jaar op de Dutch Pork & Poultry Expo kun je terecht op het nieuwe Kennis- en Demoplein. Hier komen innovatie en kennis samen met live demonstraties en praktische workshops. Naast inspirerende presentaties kun je ook genieten van Live Cooking, waar een topchef Ramon Brugman ter plekke de lekkerste gerechten bereidt. Dit plein, achterin hal 5, is dé plek om nieuwe inzichten op te doen, te netwerken en te proeven van culinaire hoogstandjes. Een unieke kans om kennis en smaak te combineren!

Kennis- en Demoplein

Dit jaar op de Dutch Pork & Poultry Expo kun je terecht op het nieuwe Kennis- en Demoplein. Hier komen innovatie en kennis samen met live demonstraties en praktische workshops. Naast inspirerende presentaties kun je ook genieten van Live Cooking, waar een topchef Ramon Brugman ter plekke de lekkerste gerechten bereidt. Dit plein, achterin hal 5, is dé plek om nieuwe inzichten op te doen, te netwerken en te proeven van culinaire hoogstandjes. Een unieke kans om kennis en smaak te combineren!

Kennis- en Demoplein

Dit jaar op de Dutch Pork & Poultry Expo kun je terecht op het nieuwe Kennis- en Demoplein. Hier komen innovatie en kennis samen met live demonstraties en praktische workshops. Naast inspirerende presentaties kun je ook genieten van Live Cooking, waar een topchef Ramon Brugman ter plekke de lekkerste gerechten bereidt. Dit plein, achterin hal 5, is dé plek om nieuwe inzichten op te doen, te netwerken en te proeven van culinaire hoogstandjes. Een unieke kans om kennis en smaak te combineren!

Kennis- en Demoplein

HBIVV, het beste idee van varkensland, is in 2016 ontstaan en heeft zijn oorsprong in Vroomshoop. Dankzij de groeiende bekendheid is het evenement nu meer centraal in Nederland te vinden. De 9e editie van HBIVV staat gepland op 19 november. Tijdens deze editie kijken we terug op de finalisten van voorgaande jaren en bespreken we welke ideeën een vervolg hebben gekregen. Maar er gebeurt veel meer achter de schermen dan alleen de finale! Ontdek de inspirerende verhalen en de dynamiek die dit evenement zo bijzonder maken.

Scroll naar top